Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, January 23, 2011

2011

Walaupun da dekat sebulan 2011 ni, still, it is not too late to wish everyone...a very happy new year.
This year, as usual, macam-macam azam yg aku dah buat, tp tak tawla tercapai ke tak..
Tp Insyallah this year, aku akan buat yg terbaik sbb next year umur aku da start with "3"..ohh tidak!!!cepatnya masa berlalu...
macam baru lepas spm jer rasernyer...eheh...
anyway, Naushad skang pon da 11 months, 1 more month to go...yeyeye....cepat jerk anak ibu ni besar..huhu...
Our plan, on his coming birthday, there will be no PARTY!!!buang duit jerk...eheh lagikpon dia kecik lagik ahh....
Latest news, I still breasfeed him...Alhamdulillah...Allah makbulkan impian aku ni...hopefully diteruskan smpaila dia besar...takper Naushad, ibu sanggup terkejar2 kat opis pam susu untuk Naushad..tp kalau da besar Naushad tak dgr ckp ibu, ibu piakk piak!!!ehehehe.....rindunya time Naushad kecik..skang da pandai bertatih tapi dia sangatla malas nk berjalan..huhu....malas macam ibu dia kot!
Cayang Naushad!!!

1 comment:

Kimmi Zarul Hamzah said...

Buat la small birthday party. Ada kenangan dia sambut birthday sethn! Jgn jadi macam kita. Emak ayah tak buat. Takde kenangan yg blh kita tgk.