Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Friday, March 25, 2011

Bundle apparels for babies and kids

Jom jengah ke babieskidsbundle.blogspot.com untuk stok-stok bundle yg sangat comel...

Sunday, February 13, 2011

Objek aneh??

Tadi masa tengah best tgk dokumentari pasal semut kat tv1, ada berita khas...pasal objek aneh macam meteor menghampiri bumi....aish mula2 ingt dia tipu, tp siyap ader video lagik tu, nampak cam kat klcc.....dia kata smpai 19hb feb nih...aisey seram nihhh

Al-fatihah

Hari ni bersamaan 14 Februari 2011, genap pemergian arwah abah yg ke 10 tahun.Cepat sungguh masa berlalu....tak sangka sekejap jea da 10 tahun...macam-macam dah berlaku sepanjang 10 tahun ni.Kalaulah arwah abah ada lagi, mesti dia yang akan sibuk-sibuk main dgn Naushad......dulu bila dia ada lagi, semua takut dgn dia sbb dia sgt-sgt garang....tapi bila dia dah takdak semua rindu kat dia...kalaulah dia masih ada, mesti byk lagi pengajaran hidup yg dia akan bg....wish you were here!!!Al-fatihah...Semoga dia dicucuri rahmat Allah s.w.t.Amin..

Saturday, January 29, 2011

I don't want to miss a thing

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
'Cause I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep, yeah
I don't wanna miss a thing

Aku salu teringat lagu ni biler tidokan my son, Naushad..Next month will be his birthday...sekejap je dah nak setaun.tak sangka betol!!!Kami tak rancang pon nak celebrate, lagikpon dia kecik lagik ah...anyway, skang dia tgh tido barula aku buleh ber'internet'..kalau tak jgn harap!!!

Sunday, January 23, 2011

2011

Walaupun da dekat sebulan 2011 ni, still, it is not too late to wish everyone...a very happy new year.
This year, as usual, macam-macam azam yg aku dah buat, tp tak tawla tercapai ke tak..
Tp Insyallah this year, aku akan buat yg terbaik sbb next year umur aku da start with "3"..ohh tidak!!!cepatnya masa berlalu...
macam baru lepas spm jer rasernyer...eheh...
anyway, Naushad skang pon da 11 months, 1 more month to go...yeyeye....cepat jerk anak ibu ni besar..huhu...
Our plan, on his coming birthday, there will be no PARTY!!!buang duit jerk...eheh lagikpon dia kecik lagik ahh....
Latest news, I still breasfeed him...Alhamdulillah...Allah makbulkan impian aku ni...hopefully diteruskan smpaila dia besar...takper Naushad, ibu sanggup terkejar2 kat opis pam susu untuk Naushad..tp kalau da besar Naushad tak dgr ckp ibu, ibu piakk piak!!!ehehehe.....rindunya time Naushad kecik..skang da pandai bertatih tapi dia sangatla malas nk berjalan..huhu....malas macam ibu dia kot!
Cayang Naushad!!!