Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, October 30, 2010

Bilik Penyusuan Bayi

Masa kitorg beraya kat Johor haritu, kitorg p jejalan kat 1 shopping mall nih. Jalan punya jalan, tetiba aku terserempak kat satu bilik penyusuan bayi....Wah bagusnyer!!!!!Aku suka betol la dgn org yg sokong penyusuan ibu nih...BRAVO pada Shopping Mall tu!!!

Goodies bag ilang!!!!

Arghhhh tensennnnnnn!!!!Macam mana boleh hilang plak goodies bag nih!!!!!Mesti ada org yg terambik nih.Aduhai...dahla nk g dinner sebab nk goodies bag!!!!!!!BENCIKKKKKKKKKKKKKKK!!!!Dahlah tak dpt lucky draw cettttt!!!

Friday, October 29, 2010

Dinner, lucky draw, door gift

Malam ni ada dinner dekat Sunway Convention Centre. Yang pertama dan mungkin yang terakhir untuk company aku nih..ehehhe...apa nk pakai malam ni yerk? tp yg penting aku g sbb nk lucky draw...yeeeee....
Tapi patotnyer buatla dinner untuk spouse sekalik kan...kan susah aku nk g.kenela my hubby anta n amik time balik nnt.huhuhu...
anyway, my son da 8 bulan 1 minggu...and his development pon normal (skang da pandai nk pegang n diri plak)..tp penat guiler dok kejar dia merangkak...aktip betol..takperla Naushad, janji sihat kann....YES!!!IM STILL BF MY NAUSHAD!!!!!SAY NO TO FM!!Insyallah....

Sunday, October 3, 2010

Raya...raya....

Raya datang lagi...kali ni aku ikut ajam balik kampung kat Sg Air Tawar sbb taun lepas kitorg da beraya kat sini jerk.Malam raya, kami bergegas balik kampung lepas bukak pose dan smpai sana dlm kol 12. Meriah kat sana, ader main api, ader macam-macamla...
1st day raya lepas bersalam-salaman terus g raya...fuiyooo penat betol tapi seronok...
Naushad byk lak ragamnyer..mungkin sbb tak biasa kot ngan umah tu..Asik nk dukung jer plak..huhu..
Hari ahad, kami balik KL balik so aku rest ari Isnin sbb Selasa kerja. Lepas tu, Hari Khamis cuti balik n kami balik Johor plak..Ke Kulai, kami singgah di Zoo Negeri Johor. Pastu g Benut, Kluang, Seremban dan balik KL ari Ahad..FUhhh jauh perjalanan luas pemandangan orang kata..ehehe....anyway, Selamat Ari Raya semua...maap zahir dan batin!!!