Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 13, 2010

Naushad...oh Naushad

Isk time Naushad tido baru la ada mase nk masuk internet..huhu....dah lamer tak update blog, tak upload gamba2 baru..sebab skang kitorg sibuk sgt ngan kedai, nk cat sumer..huhu letihnyerk..aih biler nk siyap buleh bukak kedai nih...Naushad skang da dekat 6 bulan, n semalam kitorg bg dier raser sikit solid food..eheh...dier raser pelik2 tapi telan gak, mesti sebab ada ayam..nyummm....tapi cian dier..ader bisul plak kat kepala dia.da bawak p dokter, dokter aper lagik, cocok korek kuakan nanah dia sbb mata bisul tu da kua (ksiannnn nangis dier time tuhh)uhuhuhhuh....puasa da 4 ari da, alhamdulillah kalik ni ok, sbb taun lepas tak dptla nk pose.time tu tgh preggy n asik nak makan jerk....update terbaru aper eh....las mth kitorg p celeb besday Alfie n Safiya kat OU..kat Kizsport and gym ntah aper ntah namer dier tak hingatla ehehe....bes guiler tgk budak2 kat situ tapi Naushad takleh main sbb dier kecik lagik, meniarap pon br jer guling2 camne nak main..takper nnt Naushad da besa, ibu bwk p saner ek...
hmmm rayer katner tahun ni yek?oo kene balik Tganu la plak taun ni, sbb taun lepas rayer kat KL jerk.tapi cuti pon tak apply lg n tak taw la lepas ke tidak sbb rayer tu tgh bulan, time byk reporting nk kene wat..aisey....hmmmm....tensen.

No comments: