Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, June 19, 2010

Kawin..Kawin....Kawin...

Semalam pegi 2 kenduri kawin...fuhh penatnyer..Naushad pon penat.Tapi sanggup dia tahan mata tak maw tido sebab ramaaaii yang dok melayan dia, dukung-dukung dier (which is his hobby).Tapi lepas masuk kete nak balik je, trus Naushad pengsan kat dlm car seat..ekeke...ngantok sangat la tuh..OK, maknanyer ujian untuk bawak Naushad p kenduri beressssss.....lain kali boleh lagikk(thanx to my stroller):)

Wednesday, June 16, 2010

Sakit Hati!!!

Wah..wah....disebabkan unit head aku yang terlupa nak forward e-mail tu kat HOD, aku plak yg kene!!Nak kene nih..takper...takper..hari ni hari ko..ko tunggula kalo aku resign nanti..padan muka ko..

Saturday, June 12, 2010

Stok susu ku untuk Naushad





Ha....gambar-gambar di atas aderla stok susu ku untuk Naushad...best sangat biler bukak peti ais pastu tgk botol-botol tu..Dalam sehari keje dapatla dlm 20 auns biler aku pam. Tapi sejak kene transfer dept ni, aku rasa makin kurang plakk...Mencikkkk!!!Tapi takper demi Naushad, akan ku gagahkan jua berlari-lari tanpa diketahui bos untuk p pam kat floor lain. Sedihnyee...Kami teraniaya!!!!

My doomsday!!!.

Isk bencik betol la biler kene tuka department ni.Sebab biler tuka dept, maknanyer kene tuka entity...mencikkkkkkkk...(i keje kat local benk yerkk)..U all tau tak camner raser macam dikhianati, betrayed!!!(wah...macam problem umahtangga plak la..)sakit atiiiii....kan da susah nk pam susu skang..huhuh...mmg kene berlari-lari, sbb nk kejar masa.Memang i raser teraniaya...Huhuhkkk....tapi takper demi Naushad, ibu akan tetap berkorban walaupon kene tuwon naik tangga nk tuka lif...mencikkkkk!!!!!Dan skang, i da tak rasa ikhlas wat keje tuh (tolonggggg)..

Stock Cd ku..(Our first batch)




Ni aderla gamba CDs first batch Naushad...Dia pon da start CD-ing lebey kurang 2 minggu (lepas stock pampers abih)...n sangat puaass atii sbb takyah beli pampers lagik...yeyeye....Naushad pon nampaknyer selesa pakai CDs tu...yippiee...luv Naushad!!First batch CDs Naushad ader 10 Little Buddy n 2 auntumz..(beli masa kat expo arituh) skang tgh nk carik brand lain plak..heeh...seronokkknyerrr...Skang Naushad da jadik pemakai CD sepenuh masa..jimat takyah beli pampers lagikkk..hoooreyy..