Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 20, 2010

Are u ready for Serverfreak???

Elooo......

Aper Serverfreak tu????

Klik sini yee.

Wednesday, May 12, 2010

Penyusuan Xklusif

Diam tak diam da dekat 3 bulan umur Naushad..dan da dekat 3 bulan gak la aku fully breastfed Naushad.Gembiranyer bila budak-budak opis komen kata banyak betol susu aku masa pam kat opish...ehehe..Dulu masa mula-mula cuma dapat sikeett jerk..tapi skang Alhamdulillah, dengan niat yg betul, komited, alat membantu (Spectra 2 yg kusayang walaupon berat..huhukk..) aku berjaya dapatkan antara 20 - 25 auns sepanjang waktu keje.uiyokkk..besnyeee bila balik umah simpan botol susu dlm freezer n bayangkan Naushad minum puas-puas tak campur langsung dengan susu atau air lain..Naushad pon memang kuat menyusu..time aku keje lebey kurang gakla 20 auns dier minum sementara tunggu aku smpai umah tu.kiranya dapatla aku kaver balik susu yg dier minum sehari..
Bila baca pasal kebaikan susu ibu, memang kalau boleh aku nak bg Naushad only my milk smpai dier 2 taun...tapi kalau dpt smpai 6 bulan pon Alhamdulillah....sukanyer tengok si tembab dan debab ni tgh tido..rasa nk kejut picit2 pipi dier jekkk....cayang Naushad!!!

I'm a fan of Cloth Diapers now!!!

Ramainyer org p expo Mom & Baby kat MV aritu.....
Aku siyap pegi ari Sabtu ngan Ahad..tercapai gak niat nak beli Cloth Diapers (CD) untuk Naushad....ehehe...and berjaya aku mengajak budak2 opis p beli gak..Da tangkap gamba tapi lom upload lagik..comelnyer CD tu and promotion aritu pon bes-bes....Next post aku upload gambo CDs tu tapi Naushad lom dapat pakai lagikla sbb maknyer ni belom ader time lagik nak cuci..eheheh....For Naushad, my baby...HANYA YANG TERBAIK UNTUKMU!!!