Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, April 18, 2010

Shopping sakannn

Last saturday aku ngan hubby p flea market kat fabulous mom...huhukk...knaper biler da ader baby kiter asik sopping untuk baby jerk??huhukk....tapi bes oooo...meh tgk aper yg aku beli.


Ralph Lauren RM30.00


GAP (aku da luperla arge dier..ehehe...)...


Carter's Rompers RM6.00


Baby Poney RM25.00


Rompers NIKE RM15.00


Ni sumer barang2 yang aku beli kat flea market tu untuk si Naushad.

yee aku tau sumer baju2 ni besar tapi takpela kan..nanti Naushad besar gak satu ari nanti..I just can't hold myself dr beli barang2 untuk my baby...Then, lepas balik dr Flea Market tu aku singgah la kat Fab Mom. Got myself a poncho, soy drink, buku on when and what to feed my baby and washable bra pads (Gosh..sebenarnyer aku tak tau pon kewujudan washable bra pads sbb slamer ni pakai yg pakai buang jee..rugii)..

Dah lepas tu kitorg p Carrefour la plakk...beli lagik barang2 baby..walaupon da ader stroller abg aku, tapi sbb nmpak stroller tgh jual murah aku pon beli lagik..and got fet things for Naushad gak..Sbb nak carik singlet untuk Naushad kat flea market takderla plakk..


Seluar panjang


Seluar keciks untuk Naushad (tak ingat gak harge)


Seluar untuk Naushad (Tak hingat bape hinggit)


Baju ala-ala pakai kat Genting RM15.00 kot


Baby Cherry stroller RM169.00


Singlets untuk Naushad (tak ingat gakk)

Tapi barang2 kat Carrefour ni mura mura jerk...hihkkk...besnyeeeeeeeee......

No comments: