Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, July 19, 2009

hmmm...

isk..isk...da lamer rupenyer aku tak post kat blog nih..da dekat 3 bulan.da byk updates ni yg aku tak sempat tulis..antaranyer, my fren, amie da pon slamat deliver baby gurl, my fren dilla pon,..byk tol baby gurl taun nih...aya, che ha n mida...sumer dah deliver taun nih...tak sangka sumer baby2 kengkawan aku ni sebaya...hikhikkk....
n selepas aku kahwin da 4 bulan lebey nih, aku pon da ader gud news....ehhehe...aku da pon pregnant n expected month of deliver is february 2010..tapi date tak tawla sbb byk sgt date.
so, aku ngan ajam sgt2 seronok..maser dapat tau tu pon kitorg hepi n nampak yg ajam pon da makin bertanggungjawab..tapi yg paling besssnyer, aku boleh mengader2 byk sket kat dier...ahahah..bes..bes...
so aku raser nilah pengalaman yg paling best untuk sumer ibu2, so aku akan cuber ingat pengalaman ni sampai biler2..tapi yg baguihnyer, aku takdak plak morning sickness.kekadang jer muntah2 time tido.tapi tu pasal aku batuk tak baik2 lagik kot...n takder plak aku ngidam..baguih...kalo ader pon teringin nk makan tapi bukannyer ngidam sbb bende tu mmg yg aku salu makan..
so ajam pon taklah terkejar2 pikir camner nk layan ngidam aku sbb aku tak ngidam..baguih baby nih...
aper lagik eh perkembangan terbaru kitorg?...oo kitorg nk p langkawi bulan depan nih.second honeymoon konon2....
so nnt ader aper2 updates akan aku post lagik dlm blog nih..yiippiieee....

No comments: