Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, April 11, 2009

yippiee....





hihihi....my life after marriage..hmm??superbb!!!eheh...tapi skang kene bangun wat breakfast untuk my dear hubby..(dulu bangun jer da ader breakfast..adoi..)..pastu ari sabtu jer kene gosok baju 2 kalik ganda (dulu gosok baju keje untuk 2minggu skang tinggal smingu jer)..huhu..skang solat pun ader imam (dulu sensorang)...skang tiap2 ari kene kemas bilik (ishhh...)..tapi that's wat make my life different from before..and aku bersyukur dapat lalui semua tu...eheh...
since aku da return my maxis broadband, skang aku pakai p1 wimax sbb murah, tapi taklah laju sgt, so aku da malas sket nk online..gamba aku ader banyak guiler..sampai ajam nak tgk pon dah malas...album lom siyap, hopefully by end of the month..tapi kalo korg nk tgk gambo2, please do so kat facebook aku yer..add jer suzana ali.nnt aku rajin aku tambah2 gambo dlm tu yerkkk...
k until we meet again, hihih, doakan kebahagiaan aku yerk..:)

No comments: