Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, April 12, 2009

Our memory




da kawin ni kenala masak untuk ajam..sian dier lapau...so, first cooking yg aku masak ialah ikan pedas..eheh...tapi before dat, our first breakfast...mihun segera mamee..huhuhu...tapi tu masa kitorg still cuti kawin lagik.maser kitorg da setat kijer, our first breakfast sgt simple.roti ngan scramble egg.cepat dan pantas.tapi biler da setat kijer nih, memangla tak masak lunch ngan dinner sbb biler balik kijer jer nasik sumer mak aku da siap masak.cumer weekend jerla aku aktif sket.huhu..skang tiap2 pagi pikir nak makan aper??hmmmm....

Saturday, April 11, 2009

yippiee....





hihihi....my life after marriage..hmm??superbb!!!eheh...tapi skang kene bangun wat breakfast untuk my dear hubby..(dulu bangun jer da ader breakfast..adoi..)..pastu ari sabtu jer kene gosok baju 2 kalik ganda (dulu gosok baju keje untuk 2minggu skang tinggal smingu jer)..huhu..skang solat pun ader imam (dulu sensorang)...skang tiap2 ari kene kemas bilik (ishhh...)..tapi that's wat make my life different from before..and aku bersyukur dapat lalui semua tu...eheh...
since aku da return my maxis broadband, skang aku pakai p1 wimax sbb murah, tapi taklah laju sgt, so aku da malas sket nk online..gamba aku ader banyak guiler..sampai ajam nak tgk pon dah malas...album lom siyap, hopefully by end of the month..tapi kalo korg nk tgk gambo2, please do so kat facebook aku yer..add jer suzana ali.nnt aku rajin aku tambah2 gambo dlm tu yerkkk...
k until we meet again, hihih, doakan kebahagiaan aku yerk..:)