Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, February 21, 2009

19 days more to go.....

pejam celik, pejam celik da tinggal lagik 19 ari jer aku nk nikah..cam tak cayer jer.aku nk nikah?isk isk..memang takleh cayer aku da nk jadik bini org..ehehe..skang memang byk kijer kat umah ni ha..bilik br pas abih cat, bilik mak aku pon dier organise balik, n aku still waiting for the bedroom set..bla..bla...bla...n tis is the summary untuk wedding aku nih..
Lokasi nikah : mAsjid Al-Faizin, Desa Jaya, Kepong
Lokasi majlis : Dewan Taman Ehsan, Kepong
Tok Kadi : Pakcik Ayub
Mak Andam : Andaman Falah (maju junction - kak leena)
Katerer : Embun Katering
Photographer : Pixelworks (Abg Nik)
Videographer : Firdaus (Achik)
Mekap outdoor : Awyn
Kad kawin : Art One Productions (Jln Brunei Selatan, Pudu - Kak Ita)
Doorgift : Merisik Gallery (Amie)
Gift VIP : Makcik Min
Tailor for my nikah outfit : J&N Collection (Medan Mara)
Inai : (Pixelworks collaboration)
Tudung for my nikah outfit : Amie
Aksesori for my nikah outfit : Andaman Falah (maju junction - kak leena)
Idea for nikah outfit n sanding outfit : me n ajam
Idea for the event : me n ajam

hmm....aper lagik eh..aku pon da luper..??

Sunday, February 15, 2009

yey..da siappp



inilah hasilnyer..wah wah..penat nk mampos kitorg setelkan benda nih..eheh..tp hasilnye...yey..puas ati!!

Sunday, February 8, 2009

laptopku ade virus plak..


da bpe mgu da aku xdpt surf internet sbb laptop aku ade virus:(..aku tpakse gune tepon ajam nk surf internet tp xbes sbb kecik pastu susah nk taip..well,lagik bpe mgu je 4 our big day n memang kitorg sgt sgt sibuk..nk cat bilikla..nk prepare 4 everythng..ha..ni ade gamba2 ajam tgh prepare our idea 4 the wding..cube teke die tgh watpe..hehe..surprise..surprise..