Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 26, 2009

yeyy..kasutku...



masa aku ngan ajam p jumpa aunty ros (well, another caterer in our list) kat curve last saturday, tgh jenjalan nk p borders, tetibe aku ternampak sale kat esarli..aku p la masuk sbb nk carik kasut keje kononnyer...tapi aku terprasan plak satu kasut kaler putih yg cantikkk nihh n buley wat kasut nikah aku..yeyeye...aku pon beli la dgn arge sale rm79.90..hehehe..murah tak?...ke mahal eh?..kimmi sila komen..

Wednesday, January 7, 2009

BORIN

Pernah tak smpai satu tahap dlm kehidupan korg ni, korg raser cam borinnn sangat2....tak kisah la pasal kijer ke, pasal aper ke..todaylah my boring day..

Saturday, January 3, 2009

baju nikah ku...






Semalam, aku da p amik baju nikah n baju outdoor photography ku..actually baju outdoor tu, kain dier mak usu aku yg bg..ingatkan nk wat sanding tp sbb mak andam aku da provide baju sanding, so watla jadik baju outdoor..i had to pay rm700!!!but it's really worth it..yeay
this rm700 pon untuk 2 pasang (nikah n outdoor) baju aku n ajam.lovely, cantik, indah bangattt...tak rugi aku tunggu lame..hehehe..aku punya gamba nih aku sangkut jer baju nih.aku tak attach gamba yg aku fitting sebab...aku da gemok plakkkkkk...since dier ukur arituh, maknenyer badan aku da bertambah naikk n baju tu jadik sendat..so aku bwk blk dgn harapan tinggi menggunung untuk setat diet nk muatkan baju..(buleh ke nih??)..so as u can see from above, hehe..yerla walaupon baju aku taklah liplap liplap macam baju ekin...tapi at least ni baju aku pilih sndrik..mmg aku puas ati sbb jadik..n baju ajam tu pon cantik sulaman nyee....yg putih tu nikah outfit n yg purple cair tu plak baju untuk photography jer..siap ader ekor lagik ehh..total cost untuk baju aku = rm480, tapi aku tak sure yg maner lagik mahal sbb duer2 ader manik, n cost baju ajam =rm150 untuk sulam n rm80 untuk bj melayu biaser..total=rm710, diskaun rm10..so pegila ke JNN collection, medan mara...yippiee...