Naushad's favourite meal..

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Our lil' Naushad

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 31, 2008

Hepi new yer 2009

As usual, every yer aku ader wat azam taun baru yg at the end of the yer, aku pon luper..tapi tis new yer aku nk wat azam taun baru n aku akan cuber untuk achieve..berikut aderla list azam taun baru ku..
1 - nk jadik insan yg lebih kuat pegangan agamanyer
2 - nk jadik wife yg taat pada suami (lepas aku kawinla nnt..)
3 - nk merapatkan jurang antara ahli keluarga
4 - nk jadik org yg lebih baik
5 - nk jadik lebih kaya
6 - nk ader biz
7 - nk blaja swimming
8 - nk amik master (wahhh)
9 - nk simpan duit lebih
10 - sumerr nk lebihhh

itula dier list nyer..kalau tulis tak abih2..kiter tgk dpt achieve ke takk

kad kawinku da siyappp

yeyeye..kad kawin murahku da siappp....aku da p amik tapi tak lipat pon lagik.malasss..n baju nikah ponn da siyapp..hip hip hooreyyyy...tapi aku tak amik g baju nikah tuu..takot tak muat laaaaaaaaa...btw, sok mmber aku akan dirisik..wah..hepinyer diriku inih..teringat kembali ketika aku pon dirisik dulu cewahhh..wedding plan aku da ampir setel..cumer tinggal gift n katering jer belom nih..aisey..

Tuesday, December 23, 2008

Gift ku :(

Aku ader bad news...semalam Amie sms kater yg gift aku nk tu da takdak stok..waaa......sedeyyyy....aku da takdak idea lagik da nk bg aper...sob..sob...takpe...wait for Amie..

Monday, December 22, 2008

Its holiday for me...

aku da setat cuti lame nihhh..setat las friday (19-12-08) smpailaaa (4-01-09)..kalo approved..yippiiii..
tapi :( , aku tak tawlaa nk wat pe cuti lamer2 nihhh..aiyooooo...
kalo tak cuti rugila sbb takleh carried forward kan..bodola..
tadi br p anto borg nikah ajam kat jawi..wah ramainyer orggg..aku igt aku jer nk kawin kihkihkih...

Monday, December 8, 2008

Selamat Aidiladha

da lamer aku tak post blog..first n foremost..selamat aidiladha!!!!yeeeeyyy....
hmmm nothing much pon aku nk post except that my fren, nadia da pon got engaged yesterday n aku baru found out that amie da pregnant...congrats my frenn...
anyway...aku nyer wedding plan??ayyoyo..nantila aku update..penat la nk pikir...
aku tgh pikir nih..kalo taun depan recession, camner nk benti keje??!